Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de creveți și Feta. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 74 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 68 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de vinaigretă balsamică, pepene verde, ceapă tăiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de creveți, roșii și Feta, Salată de Quinoa cu creveți și Feta, și Salată de creveți și Feta.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția pansamentului într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.