Salată de creveți la grătar și tăiței de orez

Salata de creveți la grătar și tăiței de orez necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 668 calorii. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pastă de hamsie, sos de soia, frigarui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de tăiței de orez cu creveți, Salată De Tăiței De Orez-Creveți, și Salată de creveți și tăiței la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Combinați creveții, 1 lingură de sos de soia și coaja de tei într-un bol. Lăsați creveții să se marineze la temperatura camerei în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați tăiței de băț de orez în apă clocotită și îndepărtați-l de pe foc. Gatiti pana cand taiteii au fiert, dar sunt inca fermi la muscatura, 3-5 minute. Clătiți va apă rece până la răcire; se scurge bine.
Bateți sucul de lămâie, restul de 3 linguri de sos de soia, miere, ulei de susan, restul de 1 linguriță de coajă de tei, pastă de hamsie și sos de ardei iute într-un bol mare.
Adăugați piersici, varză, morcovi, cilantro, busuioc și usturoi și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă tăiței de orez în amestec de legume până se combină; deoparte.
Filetați aproximativ 8 creveți pe 4 frigarui de lemn străpungând creveții prin coadă și partea superioară a corpului. Pierceți roșiile cherry pe restul de 2 frigarui.
Puneți frigarui de creveți și roșii pe grătarul preîncălzit. Gatiti rosiile pana cand incep sa se desparta, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe un platou. Continuați să gătiți creveți până când sunt roz aprins la exterior și nu mai sunt transparenți în centru, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Scoateți roșiile și creveții din frigarui.
Transferați salata de tăiței pe un platou mare. Înconjurați salata cu roșii și creveți; stropiți orice pansament de var rămas peste creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.