Salată De Cremă De Mazăre

Salată De Cremă De Mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cremă de mazăre. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 319 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de gălbenuș de ou, oțet de șampanie, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie, și Tăiței soba cu zahăr și morcovi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Aduceți 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare la foc mare; Păstrați la foc mic. Pulverizați 6 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit sau acoperiți-le cu ulei vegetal. Aranjați-le la o distanță de 1/2 inch într-o tigaie mare; pus deoparte.Aduceți restul de 1 cană de apă la fierbere la foc mediu-mare într-o cratiță mică. Condimentați cu sare, adăugați mazărea și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scurgeți mazărea și puneți-o într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde.
4
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste o ceașcă mare de măsurare sau un bol cu gura de scurgere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă crema, împingând ușor pe ea cu o spatulă de cauciuc pentru a o trece prin strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scoateți filtrul și aruncați solidele. Împărțiți uniform crema între ramekine. Atingeți fiecare ramekin de câteva ori pentru a sparge bulele care apar pe suprafață.Având grijă să nu introduceți apă în ramekins, adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale ale ramekins. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu. Transferați cu grijă tigaia în cuptor și coaceți până când se fixează 1 inch exterior din fiecare cremă (centrele vor fi în continuare ușor jiggly), aproximativ 30 până la 40 de minute.Folosind clești, transferați cu atenție fiecare ramekin într-o grătar și lăsați să se răcească cu cel puțin 20 de minute înainte de servire. Dacă serviți crema răcită, lăsați să se răcească la temperatura camerei, acoperiți bine cu folie de plastic și răciți la frigider cel puțin 1 oră și până la 1 zi.Pentru salată: când este gata de servit, așezați oțetul, muștarul și gălbenușul de ou într-un blender curat și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, stropiți încet în ulei și continuați să amestecați până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar; pus deoparte.Folosind un cojitor de legume, feliați sparanghelul pe lungime în fâșii subțiri și puneți-l într-un castron mediu. (Dacă aveți probleme cu decojirea porțiunii finale a unei sulițe de sparanghel, așezați-o pe mânerul plat de lemn al unei spatule sau linguri. Acest lucru îl va ridica suficient de sus pentru a permite peelerului să se miște liber.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 2 linguri de pansament în sparanghel și aruncați pentru a combina; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Așezați salata verde, arpagicul și pătrunjelul într-un castron mare și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați 1/4 cană de pansament și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper ca needed.To serviți, rulați un cuțit subțire în jurul perimetrului ramekinelor. Inversați fiecare ramekin pe o farfurie. Împărțiți amestecul de salată între farfuriile de lângă cremă. Împărțiți sparanghelul peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Serviți, trecând pansamentul rămas pe lateral.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista