Salată De Cremă De Mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cremă de mazăre. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 319 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de gălbenuș de ou, oțet de șampanie, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie, și Tăiței soba cu zahăr și morcovi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Aduceți 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare la foc mare; Păstrați la foc mic. Pulverizați 6 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit sau acoperiți-le cu ulei vegetal. Aranjați-le la o distanță de 1/2 inch într-o tigaie mare; pus deoparte.Aduceți restul de 1 cană de apă la fierbere la foc mediu-mare într-o cratiță mică. Condimentați cu sare, adăugați mazărea și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți mazărea și puneți-o într-un blender.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste o ceașcă mare de măsurare sau un bol cu gura de scurgere.
Se toarnă crema, împingând ușor pe ea cu o spatulă de cauciuc pentru a o trece prin strecurătoare.
Scoateți filtrul și aruncați solidele. Împărțiți uniform crema între ramekine. Atingeți fiecare ramekin de câteva ori pentru a sparge bulele care apar pe suprafață.Având grijă să nu introduceți apă în ramekins, adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale ale ramekins. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu. Transferați cu grijă tigaia în cuptor și coaceți până când se fixează 1 inch exterior din fiecare cremă (centrele vor fi în continuare ușor jiggly), aproximativ 30 până la 40 de minute.Folosind clești, transferați cu atenție fiecare ramekin într-o grătar și lăsați să se răcească cu cel puțin 20 de minute înainte de servire. Dacă serviți crema răcită, lăsați să se răcească la temperatura camerei, acoperiți bine cu folie de plastic și răciți la frigider cel puțin 1 oră și până la 1 zi.Pentru salată: când este gata de servit, așezați oțetul, muștarul și gălbenușul de ou într-un blender curat și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, stropiți încet în ulei și continuați să amestecați până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar; pus deoparte.Folosind un cojitor de legume, feliați sparanghelul pe lungime în fâșii subțiri și puneți-l într-un castron mediu. (Dacă aveți probleme cu decojirea porțiunii finale a unei sulițe de sparanghel, așezați-o pe mânerul plat de lemn al unei spatule sau linguri. Acest lucru îl va ridica suficient de sus pentru a permite peelerului să se miște liber.)
Adăugați 2 linguri de pansament în sparanghel și aruncați pentru a combina; pune deoparte.
Așezați salata verde, arpagicul și pătrunjelul într-un castron mare și aruncați pentru a combina.
Adăugați 1/4 cană de pansament și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper ca needed.To serviți, rulați un cuțit subțire în jurul perimetrului ramekinelor. Inversați fiecare ramekin pe o farfurie. Împărțiți amestecul de salată între farfuriile de lângă cremă. Împărțiți sparanghelul peste salată.
Serviți, trecând pansamentul rămas pe lateral.