Salată de Crab și citrice cu pansament Chardonnay

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Salata de Crab și citrice cu pansament Chardonnay ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 497 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit, aluat, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de Crab, Mango și Avocado cu sos de citrice, Prăjituri De Crab Cu Sos De Cremă Chardonnay, și Praz Braconat Chardonnay și pansament Cr Aproxume Fraiche.
Instrucțiuni
Faceți pansamentul amestecând oțetul, muștarul și zahărul într-un castron mic. Adăugați încet uleiul în amestec, amestecând până când totul a fost încorporat, apoi dați deoparte.
Puneți crabul într-un castron cu puțin din sucul de portocale rezervat și aruncați împreună înainte de a adăuga ierburile, maioneza și unele condimente, apoi amestecați ușor.
Aruncați segmentele de portocale și grapefruit cu frunzele de salată și îngrămădiți puțin pe 2 farfurii.
Adăugați o felie sau 2 de pâine și amestecul de crab, apoi stropiți frunzele cu niște sos de salată.