Salată de Conopidă de Sărbători
Slaw de conopidă de vacanță necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 290 de calorii , 4 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați maioneză, radicchio, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 66% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum prăjituri de sărbători , ciocan de ouă de sărbători și dressing de cârnați de sărbători .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți nuci în 2 linguri de ulei la foc mediu timp de 1 minut. Se amestecă zahărul, mierea, ienibaharul, scorțișoara și cuișoarele. Gatiti 3-4 minute mai mult sau pana cand zaharul este topit si nucile sunt acoperite uniform. Se răcește pe hârtie cerată.
Într-un castron mare, combinați varza, conopida, cresonul, radicchio, merisoarele și ceapa roșie. Într-un castron mic, amestecați sucul de rodie, oțetul, maioneza, usturoiul, sarea, fulgii de ardei roșu și uleiul rămas. Amestecați menta dacă doriți.
Se toarnă peste amestecul de varză; arunca pentru a acoperi.
Se pune pe un platou de servire.