Salată De Conopidă
Salata de conopidă este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 147 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți stafide aurii, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare sunt Radicchio Slaw Cu Fasole Verde Și Conopidă, Conopida falafel se înfășoară cu slaw picant, și Tacos crocant de conopidă cu cremă de Slaw și Avocado.
Instrucțiuni
Așezați nucile de pin într-o strecurătoare mică cu plasă fină și clătiți sub apă rece. Aruncați cu 1 linguriță de sare.
Transferați nucile într-o pungă mică de hârtie maro, pliați peste pungă și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 1 1/2 minute.
Scoateți punga din cuptorul cu microunde și lăsați-o deoparte să se răcească.
Bateți sucul de lămâie și restul de 1 linguriță de sare împreună într-un bol mare de amestecare. Stropiți încet în uleiul de măsline în timp ce bateți. Pune deoparte.
Folosind cel mai mare disc de mărunțire al procesorului dvs. alimentar, alimentați floretele prin tub până când toate floretele au fost mărunțite.
Transferați în vasul de amestecare.
Adăugați pătrunjelul, menta, roșiile, stafidele și piperul negru și aruncați pentru a combina.
Adăugați nucile de pin și aruncați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră și până peste noapte înainte de servire. La frigider, acoperit, timp de până la 2 zile.