Salată de ciuperci prăjită cu alune
Salata de ciuperci prăjită cu alune este o fără gluten și primar farfurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Caldă De Ciuperci Cu Alune, Salată de morcovi cu alune prăjite, și Salată de romaine ofilită cu pere prăjite, Taleggio și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Ciuperci Separate în grupuri mici (sau în cazul în care capace unice, felie gros). Puneți pe o foaie de copt cu margini, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați cimbru și aruncați pentru a acoperi bine. Prăjiți într-un singur strat până la sfârâit și rumenit pe margini, aproximativ 15 minute, întorcându-se o dată la jumătatea gătitului.
Puneți șalotul, câteva ciupituri de sare, câteva măcinări de piper și oțetul într-un bol mic.
Lăsați să stea 10 minute pentru a înmuia și a înmuia șotul.
Adăugați ulei de alune și bateți puternic.
Feliați endive transversal și puneți-l într-un bol de servire cu salată și pătrunjel. Condimentează ușor cu sare și aruncă pentru a amesteca.
Adăugați ciuperci prăjite fierbinți și vinetă și aruncați ușor, dar bine. Sus cu bucle manchego și alune.
* Găsi ciuperci la piețele fermierilor și magazine alimentare bine aprovizionat; ulei de alune prăjită este disponibil la astfel de magazine prea.
Sfaturi pentru magazinul de bucătari: indiferent de varietate, toate ciupercile ar trebui să miroasă dulce și pământesc și să aibă capace uscate, ferme, nedeteriorate. Dacă sunt spongioase sau lipicioase, orientați-vă clar. A se păstra: păstrați într-o pungă de hârtie (depozitându-le în plastic le putrezeste), refrigerate, până la 4 zile. Chiar dacă devin complet uscate, vor fi bine în tocănițe; sucurile le îngrămădesc înapoi. Curat: ștergeți cu un prosop de hârtie abia umed. Dacă sunt foarte murdare sau nisipoase, se scutură scurt în apă rece și se freacă cu o perie mică, apoi se usucă imediat (se înmoaie rapid). Să gătești sau să nu gătești?: Majoritatea experților recomandă gătirea tuturor ciupercilor comestibile, deoarece, în grade diferite (și în funcție de persoană), sunt greu de digerat crude. De asemenea, mulți au toxine pe care gătitul le distruge. Cu toate acestea, nu există dovezi concludente că consumul de ciuperci crude ușoare, în special cu moderație, este dăunător.