Salată de ciuperci prăjită cu alune

Salată de ciuperci prăjită cu alune
Salata de ciuperci prăjită cu alune este o fără gluten și primar farfurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Caldă De Ciuperci Cu Alune, Salată de morcovi cu alune prăjite, și Salată de romaine ofilită cu pere prăjite, Taleggio și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ciuperci Separate în grupuri mici (sau în cazul în care capace unice, felie gros). Puneți pe o foaie de copt cu margini, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Adăugați cimbru și aruncați pentru a acoperi bine. Prăjiți într-un singur strat până la sfârâit și rumenit pe margini, aproximativ 15 minute, întorcându-se o dată la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Puneți șalotul, câteva ciupituri de sare, câteva măcinări de piper și oțetul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Lăsați să stea 10 minute pentru a înmuia și a înmuia șotul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Adăugați ulei de alune și bateți puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AluneUlei De Alune
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Feliați endive transversal și puneți-l într-un bol de servire cu salată și pătrunjel. Condimentează ușor cu sare și aruncă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
AndiveAndive
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați ciuperci prăjite fierbinți și vinetă și aruncați ușor, dar bine. Sus cu bucle manchego și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Brânză ManchegoBrânză Manchego
9
* Găsi ciuperci la piețele fermierilor și magazine alimentare bine aprovizionat; ulei de alune prăjită este disponibil la astfel de magazine prea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AluneUlei De Alune
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10
Sfaturi pentru magazinul de bucătari: indiferent de varietate, toate ciupercile ar trebui să miroasă dulce și pământesc și să aibă capace uscate, ferme, nedeteriorate. Dacă sunt spongioase sau lipicioase, orientați-vă clar. A se păstra: păstrați într-o pungă de hârtie (depozitându-le în plastic le putrezeste), refrigerate, până la 4 zile. Chiar dacă devin complet uscate, vor fi bine în tocănițe; sucurile le îngrămădesc înapoi. Curat: ștergeți cu un prosop de hârtie abia umed. Dacă sunt foarte murdare sau nisipoase, se scutură scurt în apă rece și se freacă cu o perie mică, apoi se usucă imediat (se înmoaie rapid). Să gătești sau să nu gătești?: Majoritatea experților recomandă gătirea tuturor ciupercilor comestibile, deoarece, în grade diferite (și în funcție de persoană), sunt greu de digerat crude. De asemenea, mulți au toxine pe care gătitul le distruge. Cu toate acestea, nu există dovezi concludente că consumul de ciuperci crude ușoare, în special cu moderație, este dăunător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista