Salată De Ciuperci Prăjite

Salată De Ciuperci Prăjite
Salata de ciuperci prăjită ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și whole 30 are 165 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,63 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 68 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ardei gras, pansament și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Ciuperci Prăjite, Salată prăjită de ciuperci și cartofi, și Salată de ciuperci prăjite cu alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ciupercile în 1 Tb. ulei de măsline și 1 linguriță. suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se întinde pe o foaie mare de copt și se coace 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scurgeți lichidul. Se răcește ușor. Într-un castron, combinați ciupercile, ardeiul roșu, busuiocul sau menta și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți împreună ingredientele pentru pansament; aruncați în amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Așezați salata pe 4 farfurii de salată și lingurați amestecul de ciuperci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Chardonnay din Valea Napa pune fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătorind maturitatea luxuriantă și îndrăzneață a Mid-valley cu bogăția și profunzimea Carneros. Fructe luminoase, de aur deschide nasul, rotunjite cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și mere coapte dezvoltă greutate și vâscozitate pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci peste final.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista