Salată De Citrice-Avocado Cu Ghimbir

Salată De Citrice-Avocado Cu Ghimbir
Salata de citrice-Avocado Gingered ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit, ghimbir măcinat, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Pumn De Citrice Gingered, Salată De Citrice + Avocado, și Salată De Citrice De Avocado sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați portocalele, grapefruitul și ananasul; acoperiți și refrigerați până la servire. Într-un alt castron, combinați smântâna, laptele, zahărul brun, coaja de portocală, ghimbirul și nucșoara. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Împărțiți salata verde și avocado între șase farfurii de salată. Folosind o lingură cu fante, aranjați fructele peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Stropiți cu pansament.
4
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Cycles Gladiator Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromatele sar cu adevărat din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe înaintepalat. Arome coapte, rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine cu fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Revista