Salata de cinci cereale este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 887 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piper, oțet de vin, segmente de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până segmentele portocalii ai putea urma acest curs principal cu Desert Tropical Ambrosia ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Batoane De Caise De Afine Cu Cereale Integrale + Un Cadou De Cereale Integrale, Salată cu cinci cereale, și Salată Cu Trei Cereale.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați orezul, 1 1/2 căni de apă, untul și sarea și aduceți la fierbere. Se amestecă și se acoperă; reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 50 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute acoperite. Pufați cu o furculiță și reglați condimentul dacă este necesar. Utilizați după cum doriți.