Salată de cicoare cu nuci și parmezan

Salata de cicoare cu nuci și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cicoare, muștar dijon, ulei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Salată de cicoare cu nuci și parmezan, Salată de țelină cu parmezan, nuci și pătrunjel, și Salată de fasole verde cu nuci, parmezan și mentă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie uscată, prăjiți nucile la foc mediu-mare până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul, muștarul, sarea și piperul, după gust.
Într-un castron mare, aruncați cicoarea cu pansamentul. Puneți pe farfurii de servire și acoperiți cu nuci și parmezan ras.