Salată de cereale grozavă

Salată de cereale grozavă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane la colecția dvs., salata de cereale mare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. O porție conține 207 calorii, 6 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, semințe de dovleac, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca aperitiv. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu un scor de lingură de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgers cu cereale grozave, Brioșe cu cereale cu mere și morcovi și Crock Pot - Carne de vită grozavă, fasole grozavă, scufundare grozavă! Ferma Longmeadow.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orz și orez sălbatic. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 55-65 de minute sau până când se înmoaie. Între timp, gătiți orezul basmati conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Răciți orzul și orezul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
OrzOrz
3
Într-un castron mare, combinați migdalele, sâmburii de floarea soarelui, semințele de dovleac, fructele uscate, pătrunjelul și coaja de portocală; se adauga orzul si orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Fructe UscateFructe Uscate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
(23)(23)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru vinaigretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se toarnă peste salată și se amestecă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista