Salată de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde

Salata de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sfeclă aurie, ulei de măsline extravirgin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de sfeclă și stafide aurii murate rapid, Fasole verde cu gust de ceapă murată, și Fasole verde cu gust de ceapă murată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla în centrul unei foi de copt căptușite cu folie de aluminiu.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când sfecla este fragedă. Se răcește complet. Curățați și tăiați fiecare sfeclă în 8 pene.
Combinați sfecla, ceapa, sucul de portocale, 1/2 cană de suc de lămâie și 1 linguriță de sare într-un castron mare. Acoperiți și răciți peste noapte.
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; adăugați fasole verde. Gatiti 3 minute sau pana cand fasolea este crocanta.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Așezați fasolea într-un castron mare.
Scurgeți amestecul de sfeclă, rezervând 2 linguri de marinadă.
Adăugați amestecul de sfeclă la fasolea verde și aruncați ușor.
Combinați marinada rezervată, 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, coajă de portocală rasă, 1/4 linguriță sare, piper și usturoi tocat într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Se toarnă amestecul de marinată peste amestecul de sfeclă; aruncați ușor.