Salată de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde

Salată de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde
Salata de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sfeclă aurie, ulei de măsline extravirgin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de sfeclă și stafide aurii murate rapid, Fasole verde cu gust de ceapă murată, și Fasole verde cu gust de ceapă murată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați sfecla în centrul unei foi de copt căptușite cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Stropiți cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când sfecla este fragedă. Se răcește complet. Curățați și tăiați fiecare sfeclă în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Combinați sfecla, ceapa, sucul de portocale, 1/2 cană de suc de lămâie și 1 linguriță de sare într-un castron mare. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; adăugați fasole verde. Gatiti 3 minute sau pana cand fasolea este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Așezați fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Scurgeți amestecul de sfeclă, rezervând 2 linguri de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Adăugați amestecul de sfeclă la fasolea verde și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
12
Combinați marinada rezervată, 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, coajă de portocală rasă, 1/4 linguriță sare, piper și usturoi tocat într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se toarnă amestecul de marinată peste amestecul de sfeclă; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista