Salată de castraveți-roșii-Avocado cu vinetă de Tequila-Lime

Salata de castraveți-roșii-Avocado cu vinetă de Tequila-Lime ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 206 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 535 de fani. Un amestec de avocado, roșii, 1 linguriță zesty herb salad dressing mix și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 90%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de castraveți și Avocado cu tequila-vinetă de Mac, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Salată de porumb cu Avocado de roșii cu vinetă de chimen de var.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mediu, adăugați castraveți tocați, roșii și avocado.
Într-un recipient mic, cu un capac sau borcan bine fixat, combinați tequila, uleiul, sucul de lămâie și amestecul de pansament. Se agită puternic.
Se toarnă sosul peste salată și se aruncă ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.