Salată de castraveți cu șalotă caramelizată și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de castraveți cu șalotă caramelizată și ierburi. Această rețetă servește 4. O porție conține 128 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat grosier, șalotă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Spanac Ofilită Cu Șalotă Caramelizată, Salată de castraveți cu șalotă și mentă, și Salată de Pita cu roșii, castraveți și ierburi.
Instrucțiuni
1
Aruncați felii de eșalotă pentru a le separa în inele. Pregătiți o lingură cu fante și un strat dublu de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
2
Încălziți uleiul la 275 într-o cratiță mică și adâncă și aruncați inele de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Gătiți șalotele, amestecând des, până când devin un maro deschis uniform-acest lucru va dura aproximativ 8 până la 12 minute. Opriți focul când par aproape gata, astfel încât să nu ardă. Ridicați șalotele din ulei cu lingura cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Rezervați 2 lingurițe. ulei de șalotă pentru vinaigretă și lăsați să se răcească. Păstrați restul pentru cartofi prăjiți și orice sos de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Ceapă Eșalotă
Cartofi Prăjiți
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
1
Bateți oțeturi, zahăr, suc de lămâie, 1/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. ardei împreună într-un castron mare până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați ulei de șalotă rezervat și șalotele tocate și bateți bine pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu mai multă sare, piper și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Feliați castraveții în 1/4-in. felii cu un cuțit sau pe o mandolină. Aruncați castraveți și roșii cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Castravete
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
Cuțit
4
Adăugați mentă, busuioc thailandez și shiso dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Thailandez
Mentă
5
Aranjați salata pe un platou și acoperiți cu praz murat și șalotă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Praz
6
Faceți înainte: șobolani prăjiți, până la 2 zile, depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
7
* Busuiocul thailandez are frunze înguste, o tulpină purpurie și un miros de anason. Shiso, o frumoasă plantă roșie sau verde cu crestături, conferă un parfum delicios unui fel de mâncare (este adesea servit cu sushi); roșul este mai înțepător. Prazul murat vietnamez este crocant și ușor picant-dulce. Găsiți toate pe piețele asiatice.