Salată de cartofi și fasole verde
Salata de cartofi și fasole verde este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, tarhon, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată nouă de cartofi și fasole verde, Salată De Cartofi Și Fasole Verde, și Salată De Fasole Verde De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă rece într-o cratiță mare.
Adăugați 1 linguriță. sare, acoperă și aduce la fierbere. Descoperiți, reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, dar nu moale, 10 până la 12 minute.
Scurgeți, apoi puneți-l într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Tăiați fiecare cartof în jumătate sau în sferturi dacă sunt mai mari.
Aduceți o altă cratiță mare de apă la fiert, adăugați fasole și 1 linguriță. sare și gătește până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Se scurge, se scufundă în apă cu gheață și se scurge din nou.
Bateți împreună maioneza și oțetul într-un bol mediu. Se amestecă scallions, patrunjel, tarhon, 1/2 linguriță. sare și piper după gust.
Combinați cartofii, fasolea verde și pansamentul într-un bol mare de salată și aruncați ușor pentru a acoperi, având grijă să nu rupeți cartofii. La frigider cel puțin 1 oră și până la 1 zi, înainte de servire, pentru a permite aromelor să se amestece bine.