Salată De Cartofi Pesto
Salata de cartofi Pesto este o fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Încercați Salată De Cartofi Pesto, Salată De Cartofi Pesto, și Salată De Cartofi Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile și apa fierbinte într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Tăiați cartofii în bucăți de 1 inch. Gatiti cartoful in apa clocotita pentru a acoperi 15-17 minute sau pana cand este fraged.
Se lasă să se răcească ușor.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați roșii, cartofi, ceapă verde și usturoi în tigaie; sotati 5 minute.
Adăugați pansament, deglazând tigaia prin răzuirea particulelor care se agață de fund. Gatiti 1 minut; deoparte și păstrați cald.
Combinați smântâna, pesto-ul și piperul într-un castron mare, amestecând bine.
Adăugați amestecul de cartofi și aruncați ușor până se combină.