Salată De Cartofi Dilly

Salată De Cartofi Dilly
Salata de cartofi Dilly ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 103 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, muștar dijon, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi Dilly, Salată De Cartofi Dilly Bean, și Salată De Cartofi Dilly Bean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 25-30 de minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase. Feliați subțire cartofii; se adaugă în amestecul de iaurt și se aruncă ușor până se acoperă. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista