Salată de cartofi cu Pancetta, rozmarin și lămâie

Salata de cartofi cu Pancetta, rozmarin și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de cartofi cu Pancetta, rozmarin și lămâie, Curcan cremos cu lămâie, pancetta și rozmarin, și Supă de cartofi dulci cu Pancetta-crutoane de rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de metri pătrați F. Aranjați pancetefelii pe o foaie de copt cu margini, distanțândîn afară.
Coaceți până se rumenesc și crocant,aproximativ 20 de minute (nu întoarceți).
Scurgețiprosoape de hârtie. Mișto. Tăiați gros pancetta.
Între timp,bateți sucul de lămâie, rozmarinul, coaja de lămâie și usturoiul într-un castron mic. Treceți treptat în ulei. Sezonîmbrăcarea după gust cu sare și piper.
Puneți cartofii în oală mare.
Adăugați suficientapă rece pentru a acoperi cu 1 inch. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu. Se fierbe cu capacul întredeschispână la licitație, 18 până la 25 de minute, în funcție dedimensiunea cartofilor.
Se scurge; se lasă să stea până se răceștesuficient de manevrat, aproximativ 20 de minute.
Tăiați cartofii în felii groase de 1/4 inch(îndepărtați pielea, dacă doriți).
Se pune în marecastron; adăugați țelină.
Stropiți pansamentul; tossgently pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 hours.DO înainte: Pancetta și salata de cartofi pot fifăcut cu 1 zi înainte. Acoperiți pancetta; rece.Păstrați salata de cartofi răcită. Aduceți pancetta latemperatura camerei înainte de a continua.
Presărați pancetta și pătrunjelul tocatpeste salata de cartofi.