Salată de carne de vită și Broccoli cu sos cremos de hrean

Friptura de vită și salata de Broccoli cu sos cremos de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 444 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin alb, roșii cherry, carne de vită groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos cremos de hrean pentru friptură de vită, Sandwich de vită prăjită cu hrean cremos și roșii uscate la soare, și Friptura de muschi de vita cu usturoi cu sos cremos de hrean.
Instrucțiuni
Separați blaturile de broccoli în flori mici. Cojiți tulpinile de broccoli și tăiați-le pe jumătate pe lungime și apoi în felii de 1/4 inci. Într-o cratiță mare, aburiți sau fierbeți broccoli până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați oțetul, hreanul, muștarul, sarea și piperul.
Adăugați uleiul încet, amestecând.
Adăugați broccoli, carne de vită, roșii și scallions și aruncați pentru a acoperi.
Recomandarea vinului: vinul alb poate părea o alegere ciudată pentru friptura de vită, dar elementele dominante aici sunt hreanul și broccoli, nu carnea. În consecință, trageți dopul pe un Sauvignon Blanc din California pentru o pereche interesantă.