Salată de carne de crab în stil Mexican

Salată de carne de crab în stil Mexican
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de carne de crab în stil Mexican ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 71 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, roșii, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Roșii În Stil Mexican, Salată De Fructe În Stil Mexican, și Salată De Tortilla În Stil Mexican.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente într-un castron mare, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 până la 2 ore. Aranjați frunzele de andive în boluri de servire sau pe farfurii și salată de lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista