Salată De Calamari

Salată De Calamari
Salata de Calamari ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 222 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Salată De Calamari, și Salată De Calamari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o cratiță medie, aduceți vinul și apa la fierbere mică. Se amestecă calmarul și se gătește până la opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se scurge și se răcește.
4
Într-un castron mare, amestecați țelina, coriandrul, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, castravetele, ceapa verde, pătrunjelul, jicama și jalapeno. Aruncați ușor cu calmarul și amestecul de pansament cu ulei de măsline. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
JicamaJicama
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista