Salată De Caju De Mango

Salată De Caju De Mango
Salata de caju Mango ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 124 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, măr granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 42 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui De Caju Mango, Caju Pui Mango Salata-Iowa Fata Mănâncă, și Salată asiatică cu pansament de caju și fursecuri cu unt de caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați împreună mango, mărul Granny Smith, caju, oțet balsamic, scorțișoară, ghimbir și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se AmestecăÎn Castron Mare Se Amestecă
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
CajuCaju
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista