Salată De Caise-Spanac
Salata de caise-spanac este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 233 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez condimentat, frunze de spanac pentru bebeluși, brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Spanac De Caise, Salată de spanac de caise cu pansament de busuioc de Avocado, și Salată Grecească De Spanac În Mini Cupa Phyllo Salată De Spanac Grec În Mi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu, agitați nucile până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un bol larg de salată, amestecați oțetul, uleiul și coaja de lămâie.
Adăugați caise și frunze de spanac și amestecați pentru a acoperi fructele și verdele cu pansament.
Presărați salata cu nuci și brânză. Condimentează după gust cu piper.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett]()
Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett
Stilul delicat Kabinett din cele mai bune podgorii ale proprietății. Întotdeauna impresionant cu fructele sale explozive, complexitatea stratificată și structura minerală fină.