Salată De Brânză Elvețiană
Salata de brânză elvețiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 230 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de țelină, brânză elvețiană, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, salată marinată de ciuperci și fiddlehead cu brânză elvețiană, și Plăcintă Cu Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ceapa, țelina, ardeiul verde și măslinele. Într-un alt castron, amestecați împreună ulei, oțet, muștar, sare și piper.
Se toarnă peste legume și se dă la frigider câteva ore sau peste noapte.
Chiar înainte de servire, așezați salata într-un bol mare de salată; adăugați brânza și pansamentul cu legume. Aruncă ușor.