Salată De Brânză Albastră
Salata de brânză albastră aruncată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 168 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, măr, brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fructe cu brânză albastră, Salată De Anghinare Cu Brânză Albastră De Bacon, și Paste aruncate cu sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu, gătiți migdalele, sarea și piperul în unt timp de 5-6 minute sau până se prăjesc, amestecând ocazional.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, combinați romaina, brânza albastră, mărul, coaja de tei și migdalele. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele pentru pansament; se agită bine.
Stropiți peste salată și aruncați pentru a acoperi.