Salată De Broccoli Și Cartofi Dulci

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de Broccoli și cartofi dulci ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 142 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de flori de broccoli, ardei, sâmburi de floarea soarelui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Broccoli Și Cartofi Dulci, Salată de Broccoli și cartofi dulci, și Salată caldă de cartofi dulci prăjiți și Broccoli rabe cu vinetă de scorțișoară-arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci, ardeii roșii și cimbru într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Stropiți cu 3 lingurițe de ulei.
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 30-45 de minute sau până când cartofii se înmoaie, amestecând o dată. Se răcește; aruncați crenguțele de cimbru.
Umpleți o cratiță mare pe jumătate plină cu apă; aduceți la fierbere.
Adăugați broccoli; acoperiți și fierbeți timp de 2 minute.
Scurgeți și puneți imediat în apă cu gheață.
Într-un castron mare, combinați legumele prăjite, broccoli, brânza și sâmburii de floarea soarelui. Într-un castron mic, bateți oțetul, sarea, piperul și uleiul rămas.
Se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă ușor pentru a acoperi.