Salată De Broccoli Din Minnesota

Salată De Broccoli Din Minnesota
Salata de Broccoli din Minnesota este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 1 porții. Acest fel de mâncare are 1687 calorii, 33g de proteine, și 161G de grăsime per portie. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați mărar, maioneză, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sarasota ' s Minnesota Turcia, ciuperci și orez sălbatic supa, Cookie de tigaie cu ciocolată + o zi la Târgul de Stat din Minnesota, și Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Cojiți și tocați o dată la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați broccoli și gătiți descoperit până la verde strălucitor și doar fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
5
Se scurge într-un colizor, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce broccoli este rece, se scurge bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Combinați ceapa roșie, ouăle fierte, măslinele verzi, pimentos, maioneza, pudra de muștar, Semințele de țelină și mărarul într-un bol de amestecare. Se amestecă broccoli fiert scurs. Refrigerați peste noapte pentru cea mai bună aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Semințe De țelinăSemințe De țelină
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții1
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista