Salată De Bacalaureat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Baccala. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $3.67 pe portie. O porție conține 540 calorii, 95g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper grosier, busuioc, măsline gaetan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată De Bacalaureat, Bacalaureat, și Bacala Albă.
Instrucțiuni
Scurgeți codul și tăiați-l în bucăți de 3 inci.
Se transferă într-o cratiță mare, se acoperă cu apă și se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți și transferați codul într-un castron umplut cu apă rece până se răcește, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.