Salată De Ardei Tri-Color Marocan
Salata de ardei marocan Tri-Color ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 61 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei gras, ulei de măsline extravirgin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Brânză De Ardei Tri-Color Se Topește, Ardei Gras Tri-Color, Ananas Cole Slaw, și Macră flanc friptură și trei Culoare piper Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 20 de minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 20 de minute. Cojiți și tăiați în benzi (lățime de 1/4 inci).
Combinați sucul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mediu, amestecând bine cu un bici.
Adăugați ardei în castron; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți peste noapte.
Se presară cu cilantro înainte de servire.