Salată de anghinare prăjită cu lămâie și mentă

Salata de anghinare prăjită cu lămâie și mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $ 4.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, mentă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare prăjită integrală cu usturoi prăjit cu lămâie, Pui prăjit la cuptor cu lămâie și anghinare, și Sunchokes prăjite în tigaie și inimi de anghinare cu unt de ierburi de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 pe 18 inci, amestecați anghinarea cu 2 linguri ulei, sarea și piperul pentru a acoperi.
Coaceți într-un cuptor de 450, amestecând ocazional, până când anghinarea este rumenită și crocantă la margini și fragedă când este străpunsă, aproximativ 15 minute.
Lingurați anghinare într-un bol și adăugați suc de lămâie, mentă și restul de 1 lingură de ulei; se amestecă bine. Folosind un cojitor de legume, radeți parmezanul peste salată.
Tăiați tulpina de la baza anghinarei, folosind un cuțit ascuțit.
Cojiți înapoi și desprindeți frunzele din jurul bazei anghinarei până ajungeți la stratul fraged de frunze care sunt galbene în partea de jos și verzi în partea de sus.
Tăiați treimea superioară a frunzelor rămase (partea verde). Cu un cuțit ascuțit, tăiați tot materialul verde, fibros rămas din jurul bazei anghinarei.