Salată De Anghinare Prăjită

Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salata de anghinare prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de pătrunjel, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Încercați Salată de ton, anghinare și ardei roșu prăjit, Salată De Dovlecei Prăjiți, Anghinare Și Brânză De Capră, și Salată de paste cu ardei gras prăjit, Mozzarella, inimi de anghinare, măsline Kalamatan și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați inimile de anghinare într-un bol cu 1/4 cană ulei de măsline, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și aruncați până când inimile de anghinare sunt acoperite. Aruncați inimile de anghinare pe o tigaie și întindeți-le în 1 strat; prăjiți la cuptor 20 de minute.
Între timp, faceți vinaigreta.
Așezați ceapa tocată, sucul de lămâie, muștarul, 1 lingură de oțet, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Procesați timp de 5 secunde.
Adăugați frunzele de busuioc și procesați într-un piure verde. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet 1/2 cană de ulei de măsline în vas prin tubul de alimentare până când ingredientele sunt curățate fin. Pune deoparte.
Așezați inimile de anghinare prăjite într-un bol și aruncați cu suficientă vinetă pentru a se umezi.
Adăugați caperele, ardeii roșii, ceapa roșie, pătrunjelul, 4 linguri de oțet și fulgii de ardei roșu, dacă folosiți, și aruncați ușor.
Se presară generos cu sare și piper și se lasă să stea 30 de minute pentru ca aromele să se amestece.
Serviți la temperatura camerei.