Salată de andive, M. M. și ridichi cu vinaigretă de șampanie
Salata de andive, M. M. și ridichi cu vinaigretă de șampanie este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă pentru Anul Nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Salată de andive, M. M. și ridichi cu vinaigretă de șampanie, Salată de ridiche cu vinaigretă de muștar, și Salată De Fenicul, Mache Și Andive Belgiene Cu Mandarine Satsuma.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțet, șalotă, muștar, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Ceapă Eșalotă
Oțet
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând constant până când pansamentul este emulsionat, apoi amestecați în arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Aruncați împreună andive, M-ul și ridichile într-un castron mare, apoi stropiți cu pansament și aruncați ușor pentru a acoperi.