Salata de andive de rucola cu vinaigretă de vin alb este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 240 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 53 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, suc de lămâie, andive și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată de rucola-portocale cu vinetă de rodie-vin alb, Salată de rucola cu vinetă de vin roșu, și Salată de pâine de porumb la grătar cu ceapă roșie, rucola și vinetă de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă vinul, sucul de lămâie, mierea, muștarul, sarea și piperul într-un blender. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat uleiul. Condimentați vinaigreta după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Vinetă
Muștar
Piper
Miere
Sare
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-un castron mare combinați rucola, Andiva și nucile. Aruncați cu 1/4 cană de vinaigretă pentru a acoperi și adăugați mai multă vinaigretă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Rucola
Nuci
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Serviți imediat. Orice vinaigretă rămasă poate fi păstrată într-un recipient etanș la frigider timp de 3 zile și trebuie adusă la temperatura camerei înainte de utilizare.