Salată de andive cu portocale și brânză de capră
Salata de andive cu portocale și brânză de capră este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, cap de usturoi, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de spanac cu portocale și brânză caldă de capră, Salată Verde De Iarnă Cu Portocale Și Brânză De Capră, și Salată De Spanac Cu Portocale Și Brânză Caldă De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie mică cu usturoi.
Coaceți 3035 de minute sau până când cuișoarele de usturoi se simt moi.
Scoateți din cuptor și separați cuișoarele; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Procesați căței de usturoi, oțet, șalotă, sare și piper într-un blender până se omogenizează.
Pe fiecare dintre cele 4 plăci, așezați 5 frunze de andive într-un model de roată.
Adăugați 23 de segmente portocalii la fiecare frunză de andivă. Zdrobiți puțină brânză de capră peste fiecare și acoperiți cu câteva felii de migdale.
Stropiți cu aproximativ 1 lingură de vinaigretă cu usturoi prăjit (veți avea în plus) și garnisiți cu arpagic tocat.