Salată De Ambrozie
Salata Ambrosia este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru 1,1 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, bucăți de ananas, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Salată De Ambrozie, Salată De Ambrozie, și Salată De Ambrozie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați portocalele, ananasul, marshmallows și nuca de cocos.
Adăugați smântână și aruncați pentru a amesteca. Acoperiți și refrigerați câteva ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.