Salată de alocare îmbrăcată
Salata de alocare îmbrăcată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, oțet de vin, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Îmbrăcată, Salată De Cartofi Îmbrăcată, și Salată De Friptură Îmbrăcată.
Instrucțiuni
Pentru crema de salată: bateți toate ingredientele împreună cu un vârf de sare. (Faceți-l cu câteva ore înainte și se va îngroșa în mod natural.) 2 gatiti cartofii intr-o tigaie mare de fierbere apă sărată timp de aproximativ 15 minute pana cand se inmoaie cand prodded cu o furculiță. Cu aproximativ 8 minute rămase, aruncați ouăle și gătiți împreună cu cartofii.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească, apoi se taie cartofii și se curăță ouăle.
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare timp de 4-5 minute pana cand este fiarta, apoi scurgeti-o si improspatati-o in apa cu gheata.
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
Rupeți salata în frunze, spălați și rotiți dacă este necesar. Tapetați un bol mare de salată cu frunzele, apoi într-un bol separat aruncați toate legumele împreună cu uleiul. Îngrămădiți legumele deasupra, apoi sfărâmați ouăle și așezați-le în exterior.
Serviți crema de salată pe lateral pentru lingură.