Salată Cu Pâine Prăjită Cu Brânză Pimiento

Salată Cu Pâine Prăjită Cu Brânză Pimiento
Salata cu pâine prăjită cu brânză Pimiento este un vegetarian felul principal. O porție conține 766 calorii, 27G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $16.48 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână salată verde, sare și piper kosher, brânză pepper jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de nectarină cu pâine prăjită cu brânză de capră, Salată de sfeclă roșie" fierbinte " cu pâine prăjită cu brânză de capră, și Rețetă de salată Escarole cu pâine prăjită cu brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați brânzeturile în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până aproape neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați mayo, pimientos, piper negru și cayenne și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3
Transferați brânza într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați lămâia într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper și adaugă câteva picături de apă dacă vinaigreta este prea acidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Așezați verdeața într-un castron mare și aruncați cu pansament. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot pansamentul). Împărțiți salata între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Acoperiți fiecare felie de baghetă cu aproximativ 1 lingură de brânză pimiento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PimentoBrânză Pimento
BaguetteBaguette
5
Așezați două felii de baghetă pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista