Salată Crocantă De Legume De Toamnă
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de legume crocantă de toamnă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de fasole, bulb de fenicul, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Legume Crocantă, Salată De Legume Crocantă, și Crunchy Toamna Apple Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salata, lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă și frecați cu o perie.
Așezați sfecla într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Scurgere; rece. Tăiați rădăcinile sfeclei și frecați pielea.
Tăiați în felii groase de 1/4 inci. Pune deoparte.
Gatiti fasolea verde in apa clocotita timp de 4 minute sau pana cand este crocanta.
Scurgeți și clătiți fasolea sub apă rece și scurgeți bine.
Combinați fasolea, țelina, bulbul de fenicul și arpagicul tocat într-un bol mare.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați iaurtul și ingredientele rămase și amestecați bine cu un bici.
Se toarnă peste amestecul de fasole verde, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți sfecla uniform între 6 farfurii de salată; acoperiți fiecare porție cu 1 cană amestec de fasole verde.