Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de legume crocantă de toamnă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de fasole, bulb de fenicul, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Legume Crocantă, Salată De Legume Crocantă, și Crunchy Toamna Apple Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti salata, lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă și frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2
Așezați sfecla într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scurgere; rece. Tăiați rădăcinile sfeclei și frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Tăiați în felii groase de 1/4 inci. Pune deoparte.
6
Gatiti fasolea verde in apa clocotita timp de 4 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scurgeți și clătiți fasolea sub apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Combinați fasolea, țelina, bulbul de fenicul și arpagicul tocat într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Telina
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Pentru a pregăti pansamentul, combinați iaurtul și ingredientele rămase și amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă peste amestecul de fasole verde, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți sfecla uniform între 6 farfurii de salată; acoperiți fiecare porție cu 1 cană amestec de fasole verde.