Salata crocantă de Kale cu nuci și Pecorino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 328 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. 15 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, busuioc, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Salată de roșii masată și uscată la soare cu nuci crocante, Salată de țelină cu nuci, curmale și Pecorino, și Salată de Collard cu nuci, Pecorino și vinetă de muștar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aruncați kale și radicchio cu aproximativ jumătate din ulei, suc de lămâie și coajă într-un vas mare de amestecare din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Kale
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Lăsați să stea aproximativ 2 minute.
4
Adăugați Pecorino, coacăze, busuioc și uleiul rămas, sucul de lămâie și coaja. Se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Coacăze
Pecorino
Busuioc
Ulei De Gătit
5
Îndoiți nucile chiar înainte de servire și acoperiți salata cu o grămadă de Pecorino.