Salată crocantă de jicama și Mango cu Chile și tei
Salata crocantă de Jicaman și Mango cu Chile și tei necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.13 pe portie. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 69 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de chile pudră-orice fel de căldură este, jicama, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată crocantă de Jicaman și Mango cu Chile și tei, Salată De Fasole Neagră Cu Mango, Citrice Și Jicama Crocantă, și Salată De Pui, Mango Și Jicama Cu Vinetă De Tequila-Lime.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați jicama în fâșii lungi subțiri. Feliați castraveții în jumătate, scoateți semințele și apoi tăiați-le în fâșii de dimensiuni similare cu benzile de jicama. Cojiți Mango, tăiați obrajii, apoi feliați în pene.
Combinați toate ingredientele într-un bol mare de amestecare cu coriandru tocat, chile pudră și suc de lămâie. Când este gata de servit, condimentați cu puțină sare și garnisiți cu crenguțe proaspete de coriandru.