Salată Crocantă De Fasole Verde
Salata de fasole verde crocantă este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, semințe de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Salată crocantă de fasole verde cu afine și migdale, Salată de țelină, fasole verde și Tofu cu Chile Crisp, și Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti fasolea verde in apa clocotita pana cand este crocanta-frageda, aproximativ 4 minute; scurgere. Plonjați fasolea într-un castron umplut cu apă cu gheață pentru a se răci; scurgeți fasolea.
Combinați oțetul de vin roșu, oțetul de orez, ghimbirul măcinat, semințele de susan, uleiul de susan, sosul de soia, usturoiul și semințele de susan într-un castron.
Bateți uleiul de canola în amestecul de oțet până se încorporează bine; condimentează cu sare și piper negru.
Aruncați fasolea verde, roșiile de struguri și morcovul mărunțit într-un castron mare.
Stropiți pansamentul peste amestecul de fasole verde; aruncați pentru a acoperi.