Salată crocantă cu vinetă de cacao

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Salata crocantă cu vinetă de cacao ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 20g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, pudră de cacao, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată crocantă de Kale cu vinetă de iaurt, Salata de varza Vinaigrette cu taitei crocante, și VIDEO: salată crocantă Asiatică de Kale cu vinetă Tamari tangentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună rucola, migdalele, țelina și castravetele. Puneți deoparte în timp ce faceți pansamentul.
Bateți împreună muștarul, pudra de cacao, balsamul și uleiul de măsline.
Stropiți salata cu suficient pansament pentru a acoperi. Aruncați bine împreună.
Serviți în boluri individuale și garnisiți cu parmezan ras.