Salată Cremoasă De Castraveți
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata cremoasă de castraveți ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână un amestec de ambele, smântână, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de castraveți fără Gluten cu sos cremos de salată de mărar, Salată Cremoasă De Castraveți, și Salată Cremoasă De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o strecurătoare sau o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare.
Adăugați castraveții și 1/2 linguriță de sare și aruncați pentru a combina.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.Căptușiți o suprafață de lucru cu 1 strat de prosoape de hârtie. Folosind mâinile, scoateți castraveții din strecurătoare și aranjați-i într-un strat plat și uniform pe prosoapele de hârtie, deasupra cu un alt strat de prosoape de hârtie și apăsați ușor pentru a absorbi umezeala. Aruncați lichidul din vas și ștergeți-l uscat (nu este nevoie să spălați).
Combinați smântâna, ierburile, oțetul, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare în castron.
Adăugați castraveții și amestecați pentru a acoperi uniform.
Se servește imediat sau se dă la frigider într-un recipient etanș până la 24 de ore.