Salată Cobb cu sos de Chili-Lime

Salată Cobb cu sos de Chili-Lime
Salata Cobb cu sos de Chili-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 1,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Cobb de pui la grătar cu sos de coriandru Lime Ranch, Salată de sfeclă, fenicul și rucola cu sos de var Chili, și Chili ' s Caribbean Salad Copycat și sos de miere-Lime.

Instrucțiuni

1
Așezați primele șapte ingrediente într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se amestecă. Se răcește până se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Într-un castron mare, puneți amestecul de salată, fasole, brânză, roșii, pui, avocado, ceapă și bucăți de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
Verde MixtVerde Mixt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Stropiți cu pansament.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata Cobb funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Miguel Torres Cordillera Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersici și litchi. Proaspăt la gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un ideal pentru partener pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, indiferent dacă sunt coapte sau în sos.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista