Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata clasică de cartofi Skinny ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 184 calorii. Mergeți la magazin și ridicați muștar, maioneză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Clasică De Cartofi, Salată Clasică De Cartofi, și Salată Clasică De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-o cratiță de 4 litri; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
3
Se scurge; se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
4
Tăiați cartofii în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Într-un castron mare, așezați cartofii, ouăle, țelina și ceapa; aruncați ușor pentru a amesteca. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
țelină
Ceapă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați pansament la amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră sau până la timpul de servire.