Salată Chineză De Spanac-Migdale

Salată Chineză De Spanac-Migdale
Reteta chineză spanac-Salata de migdale ar putea satisface pofta chineză în aproximativ 10 minute. Acest curs principal are 310 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână carne de porc, spanac pentru copii, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până migdale ai putea urma acest curs principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Salată chineză de ardei negru de porc și spanac, Salată De Spanac Cu Migdale, și Salată De Migdale De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Împărțiți între patru farfurii de salată; stropiți fiecare porție cu 2 linguri de pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este L ' Ecole 41 Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
Acest Chenin Blanc proaspăt și vibrant prezintă aromatice expresive abundente de iasomie, fructe de pasiune și floare de portocal, cu arome de fructe stelare și măr, pe un finisaj mineral echilibrat și crocant.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista