Salată Chineză De Orez De Pui

Salată Chineză De Orez De Pui
Salata chineză de orez de pui este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână apă, ardei gras, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată și Dressing de tăiței de orez chinezesc, Orez Prăjit Cu Pui Chinezesc I, și Supă chineză de pui și orez.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și apa într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când apa este absorbită, aproximativ 45 de minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Pentru a face pansamentul, amestecați uleiul, sucul de lămâie, sosul de soia, ghimbirul și sosul teriyaki într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un castron mare, amestecați împreună orezul fiert și puiul. Se amestecă țelina, castanele de apă, ciupercile, ceapa verde și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Orez FiertOrez Fiert
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei RoșuArdei Roșu
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă cu pansamentul pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte. Aruncați ușor înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista