Salată Chayote
Salata Chayote ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 197 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ardei gras, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată Chayote, Salată Chayote, și Salată Chayote În Stil Nopalitos.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 1 1/2 litri de apă. Curățați chayotele și tăiați-le în cuburi de 1/2 inch (semințele moi sunt comestibile).
Adăugați chayotes în apă și fierbeți până se înmoaie când este străpuns, aproximativ 10 minute.
Scurgere. Scufundați în apă rece până se răcește; scurgeți din nou.
Între timp, tulpina și semințele chili și ardei gras. Se toacă fin chili.
Tăiați ardeiul gras în pătrate de 1/4 inch.
Tăiați brânza în bețișoare de 1/4 pe 1 inch. Cojiți și lăsați avocado și tăiați-l în cuburi de 1/2 inch.
Combinați ingredientele într-un castron larg.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul și coriandrul.
Adăugați amestecul de oțet, chayotes și ceapă la legume într-un castron larg.
Se adaugă sare și piper după gust.