Salată Caprese De Iarnă
Salata Caprese de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 109 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Dacă aveți parmigiano-reggiano, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Caprese: prăjită iarna, Paste De Tăiței De Sfeclă Caprese De Iarnă, și Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Într-un castron mare, aruncați roșiile cu 1/2 cană de ulei de măsline și sare și piper după gust.
Așezați partea tăiată în jos pe o foaie mică de copt și coaceți timp de aproximativ 2 ore sau până când roșiile se înmoaie.
Scoateți roșiile din cuptor și lăsați să se răcească.
Transferați roșiile răcite într-o strecurătoare și lăsați-le deoparte să se scurgă în timp ce faceți pesto.
Combinați usturoiul și Parmigiano într-un blender și pulsați până când usturoiul este tocat aproximativ.
Adăugați busuiocul și pulsați de 7 sau 8 ori, sau până când frunzele sunt mărunțite. Cu blenderul în funcțiune, adăugați încet restul de 1 cană de ulei de măsline, amestecând până se omogenizează.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie saut de 8 inci la foc mediu, aruncând frecvent, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Pentru a servi, aranjați 3 jumătăți de roșii tăiate cu fața în jos pe fiecare farfurie.
Așezați o bilă de mozzarella în centru și lingurați 2 linguri de pesto pe fiecare bilă de mozzarella.
Se presară cu nuci de pin și se ornează cu frunze de busuioc.
Retipărit cu permisiunea Molto Italiano: 327 de rețete italiene Simple de gătit acasă de Mario Batali. 2005 Harper